Met dank aan P de Kok
                  Naar de Top           

Karweitje

voor Onderhoud en Reparatie

Tel: 06 223 725 68

Site - Historie
         

Deze website bestaat uit meer dan 530 bestanden, afbeeldingen niet meegerekend. Daarbij kan er altijd iets mis zijn gegaan zoals bv, niet werkende koppelingen, raar weergegeven stukken, niet gevonden pagina's. Wilt u het mij laten weten als u zoiets bent tegengekomen

25 april 2014

Blijkt de navigatie-bar ±3 weken niet benaderbaar door dat er een lap tekst overheen ligt. Beetje heel erg jammer. Helemaal snappen doe ik het niet .Want alles wordt getest voor dat het online gaat. Nu dus alsnog verbeterd....

8 april 2014

Aan de hand van de weergave op mobiel een aantal veranderingen door gevoerd. Meer met een zelfde lay- out een aantal rubrieken omgezet. Taalfouten eruit. Telefoonnummer hier en daar als hyperlink.

30 december 2013

Van designprogramma gewisseld De fouten uit de broncode door het oude gehaald. Er zijn plannenvoor een nieuwe site in de maak maar dat wordt later in 2014. Foto's opnieuw van een naam voorzien en alle alt namen  ingevuld. Knoppen  rond tot-uw-dienst verbeterd. Daardoor is een hoop opnieuw gemaakt en nagekeken .Facebook knop op alle werkzaamheden en deze met afgeronde kareitjes uitgebreid

30 december 2012

Aantal werkzaamheden aangevuld met  geklaarde klussen. Tussentijds met google de webbeheerder bepaald. Code staat in de bron.

30 december 2011

Redirect 30 is niet gelukt. Krijg het niet voor elkaar om 19 blz automatisch naar werkzaamheden te laten komen. Nu is de keuze aan de bezoeker, net zolang tot dat google ze niet meer gebruikt.Voor de rest het één en ander verandert.

 

4 september 2011

Er is nieuwe informatie bij tot uw dienst..Dan zijn de linken nagekeken omdat bij opening er geen blanco bladzijde werd aangemaakt. Het achterhalen waar de fout zit ligt in de code maar op een komma  meer of minder, toch hersteld.

 22 februari 2011

Naar aanleiding van een seintje dat bepaalde foto's niet inzichtelijk waren,Deze alsnog op de server gezet. Er is opnieuw een aantal recensies geschreven en nieuw informatie bij tot uw dienst.

28 december 2010

Wijziging van knoppen, achtergrond,Leesbaar maken van deze pagina,volgen met Twitter mogelijk. Logo veranderd,Foto's bijgeplaatst. Koppelingen na gekeken. Teksten bijgewerkt

18 september 2010

Tussentijds allerlei kleine BTW gerelateerde aanpassingen. Favicon (icontje bij naam als site bewaard wordt) op de index. Met het door de provider omzetten van de site  naar een andere server. Lopen software versies niet helmaal meer moet daarom een aantal keren flink moeite doen om zo wie zo de referenties terug te krijgen en later zijn ze voor de helft weg. Dit dus hersteld

 

18 december 2009 Nieuwe versie op oude leest. Maar op de achtergrond een grote schoonmaak. Voor het eerst meer gebruik bookmarks . Indeling van 113 bladzijdes terug gebracht naar 29.  Bedrijfshistorie ,FAQ lijst zijn komen te vervallen en verdeelt over verschillende artikelen. Meerder recensies te gelijk zichtbaar - overzichtelijk, minder klikken ,eventueel meer scrollen. 

18 april 2009 Diverse foto's bij timmerwerk en stucwerk, bedrijfshistorie aangepast. Verder gegaan met het uitzoeken hoe het nieuwe programma voor ontwerp werkt. Site-historie omgedraaid.

10 februari 2009                                                                                                                                                  Diverse veranderingen in lay-out wat betreft extra links vooral in de Start. Taalfouten verbeteringen en leesbaarheid van sommige bladzijdes verbeterd.

5 januari 2009

Verbindingen met Contact gewijzigd. Algemene voorwaarden zo tot stand en hier gedeponeerd

 

19 december 2008  nieuwe versie De volledige indeling is verbeterd.   Nieuw is:   een Bedrijfs historie   een Sitehistorie   een FAQ lijst (Veel gestelde vragen)

Er is een breder invoerveld voor referentie gekomen met de mogelijkheid het tekstvlak eenvoudiger na te kijken en te bewerken.  Die uitbreiding is ook leesbaar in het boek zelf. Het contactformulier is volledig geïntegreerd. De  speciale webactie zit nu vast aan het contactformulier

 

 

September 2007                                                                                                                                        Tussentijdse wijzigingen naar aanleiding van nieuwe referenties

21 april 2007                                                                                                                                                             Vanaf nu heet het gastenboek - referenties.  Op een gegeven moment is er een klant die vertrouwt de zaak niet. Wanneer er op Contact wordt geklikt is er een waarschuwing bij hem als zou karweitje.info willen inbreken op de computer. Deze klant schrikt zich een puist.Al wat er werkelijk gebeurd is dat om service te verlenen ,bij de ontvangende computer het e-mail programma geopend zou worden. Vanaf dat moment is er het contactformulier om uitgebreider informatie te kunnen verstrekken.

 

17 januari 2007                                                                                                                                                         Het script van gastenboek wordt veranderd waardoor de rangschikking niet naam maar  tijdstip als prioriteit krijgt.

12 september 2006                                                                                                                                                   Na een aantal eerdere pogingen is er dan een gastenboek Script van Bert Sinnema aangepast en binnen structuur van de site in twee delen omgezet.                             

26 oktober 2005                                                                                                                                                     Er volgt een update. De wij-vorm wordt vervangen door de ik-vorm.                                                     Deze blijft voor langere tijd zo staan.   

15 mei 2005                                                                                                                                                                Volgt de eerste vernieuwde versie                                                                                                                    Door de omstandigheden toen opgesteld inde wij en ons vorm .

14 maart 2005                                                                                                                                                            Is de site gestart.

 

Test301